Over Som Design

Som Design is een rasecht familiebedrijf. Een tiental jaar geleden nam zaakvoerder Dimitry de zaak volledig over van zijn ouders. Som Designs stokpaardje? Het afleveren van kwaliteitswerk van de hoogste standaard. Daarom plaatsen we enkel keukens van Belgische makelij en omringen we ons met een uitgebreid netwerk van specialisten.
We onderscheiden ons door een uitgesproken persoonlijke aanpak, maatwerk dat gebruiksvriendelijkheid en design combineert én een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Creatief, kwalitatief en volledig op maat zijn onze sleutelwoorden. We ontwerpen, bouwen en plaatsen niet alleen keukens, maar je kan ook bij ons terecht voor inspirerend interieuradvies, het maken en plaatsen van dressings, badkamers en alle inbouwmeubilair.
Maar ook voor verbouwingen en renovaties ben je bij Som Design aan het juiste adres. Jaarlijks brengen we zo’n 80 keuken- en interieurprojecten tot een goed einde. Met de nieuwe toonzaal in Diepenbeek zetten we een volgende stap om jullie nog beter te begeleiden en te inspireren.

Zaakvoerder Dimitry Somers

Opgegroeid tussen het maatwerk in de familiezaak leek de roeping van zaakvoerder Dimitry Somers al van jong af aan welomschreven. Om de stiel helemaal in de vingers te krijgen plaatste hij eerst keukens, waarna hij begon te focussen op het ontwerp ervan.
Zo’n decennium geleden besliste Dimitry de fakkel over te nemen van zijn ouders. Dankzij een uitgesproken persoonlijke aanpak, een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en precies maatwerk dat hoge gebruiksvriendelijkheid en design combineert groeide Som Design uit tot een gereputeerde en betrouwbare interieurpartner die een grote persoonlijke betrokkenheid met de klant vooropstelt.

Ontdek onze toonzaal

Een nieuw hoofdstuk voor Som Design breekt aan, want in juni openen we in Diepenbeek onze splinternieuwe toonzaal van 200 m². Dit is een absolute noodzaak om te laten zien wat we voor onze klanten kunnen betekenen. Naast een volledig ingerichte studio tref je er ook een showkeuken in aan, waar we kookdemonstraties zullen geven voor potentiële klanten. De toonzaal is altijd op afspraak toegankelijk.