Sint-Truiden

Johan koos een tijdje terug voor een keuken van SOM design. Is hij nog altijd tevreden? Deze week konden we hem strikken voor een kort gesprekje.

Waarom heeft u gekozen voor een keuken van SOM design?
Johan: Som Design werd me aangeraden door mijn schoonbroer en door enkele vrienden. Mijn vrouw en ik zijn toen naar de eerste showroom in Wellen geweest. Toen we daar aankwamen zijn we eigenlijk direct verliefd geworden op een keuken die daar stond.

Waren er speciale wensen of moeilijkheden aan het project?
Johan: Wij waren op dat moment zelf aan het verbouwen en hebben dus aan Dimitry kunnen zeggen hoeveel plaats we hadden. Hij zei: “Geef uw voorkeur en dan zal ik daarop aanvullen.” Het was eigenlijk op 1-2-3 geklonken want we waren direct tevreden met zijn ideeën. Zo stelde hij voor om de ovens apart te zetten en om het eiland in 2 te delen of om geen hoge tafel te zetten. Zo zijn er nog enkele dingen geweest die wij eerst anders in onze gedachten hadden en die door hem werden aangepast. Bij nader inzien was het ook effectief beter.

Hoe verliep de samenwerking?
Johan: De samenwerking verliep heel goed. Dimitry was altijd op tijd en steeds bereikbaar als we hem nodig hadden en zo een dingen zijn altijd positief.

Bent u tevreden over het eindresultaat?
Johan: Als ik héél eerlijk moet zijn… ja, we zijn heel tevreden. Alles wat is afgesproken is ook werkelijkheid geworden. Zelfs de plaatsers hadden een paar zaken veranderd die wij anders in onze gedachten hadden maar daardoor werd het geheel opeens veel praktischer.

Wat voor een verkoper is Dimitry van SOM Design?
Johan: Dimitry is erg gemoedelijk. Hij luistert en brengt zijn eigen ideeën aan. Verder is hij ook nog eens een erg joviale kerel.

Zou u SOM Design aanraden aan vrienden?
Johan: Ik zou het zeker doen omdat SOM Design luistert naar je voorstellen en ideeën en ze daarna beter maakt. Bovendien wordt alles ook correct opgevolgd. De keuken staat ondertussen een goed halfjaar en de mensen die hem zien zeggen steeds: “Wow”. Dus we zijn niet alleen tevreden maar we zijn nog altijd héél tevreden en dat wil toch iets zeggen.