Genk

Als “Een tevreden klant goud waard is”, dan is Kristof J. uit Genk een goudklomp van 2 kg. Som Design heeft recent een keuken mogen plaatsen bij Kristof en zijn reactie over onze samenwerking spreekt boekdelen!

Waarom heb je gekozen voor een keuken van SOM design?
Kristof: “Ik had op verschillende plekken gekeken maar omdat zowel mijn budget als ruimte bewerkt waren, had ik niet echt mijn smaak kunnen vinden. Ik had contact opgenomen met Dimitry en samen hebben we toen aan een eerste ontwerp gewerkt. Ondanks mijn budget heeft hij een eerste voorstel gedaan waar ik direct van zei: “Wow! Knap wat je met de ruimte hebt gedaan.” Dimitry heeft goed opgelet om binnen dat budget te blijven én toch iets af te leveren dat opvalt als mensen binnekomen. “

Waren er speciale wensen of moeilijkheden aan het project?
Kristof: “Ik woon in een appartement dus we moesten goed uitkijken dat alle onderdelen ook in de lift konden passen. Gelukkig was alles goed uitgemeten en heeft hij met alles rekening gehouden.”

Hoe verliep de samenwerking?
Kristof: “De samenwerking verliep super goed. Dimitry was direct komen kijken om alles op te meten. Letterlijk na het eerste design zat hij er boenk op. Hij heeft een 3D-tekening gemaakt en ook dat ging erg vlot. Ik vertelde hem wat ik wilde hebben en hij werkte het ook precies zo uit.”

Ben je tevreden over het eindresultaat?
Kristof: “Absoluut. Als mensen langskomen zijn ze onder de indruk van mijn pronkstuk: De keuken.”

Waarom zou je SOM Design aanraden aan vrienden?
Kristof: “Omwille van alles wat ik heb gezegd. Vakmanschap. Dimitry is komen kijken toen alles afgewerkt was en zag dat er een beschadiging was op een zwart paneel. Ik had dit zelf niet eens gezien. Hij zei: “Oh nee, dit mag niet.” Hij heeft direct een nieuw paneel besteld en een plaatser is deze dan ook zo snel mogelijk komen vervangen. “

Wat voor een verkoper is Dimitry van SOM Design?
Kristof: “Ik heb Dimitry eigenlijk nooit ervaren als een verkoper want hij heeft zo geen verkooppraatje. Nergens werd ik gepusht in een beslissing want het was eerder van “Ik ontwerp wat je wil hebben en ofwel pak je het ofwel pak je het niet.” En zo blijft hij binnen de wensen van de klant.”