Bocholt

Ook Bert M. Heeft een keuken laten plaatsen door Som Design en is nog altijd enorm tevreden van zijn samenwerking met Dimitry.

Hallo Bert, ik vroeg me af of Som Design je eerste keuze was?
Bert: Nee. Som Design was eigenlijk niet mijn eerste keuze. Ik kende Dimitry wel al via BNI (Business Network International) en ik heb gemerkt dat hij erg betrouwbaar was en veel kennis van zaken had. Na een spontane babbel heb ik de knoop doorgehakt.

Wilde je eerder iets traditioneel of toch iets speciaals?
Bert: Ik heb een keuken samengesteld hoe ik het zelf wilde. Dimitry heeft daar zijn ideeën aan toegevoegd. Mijn keuken is niet bepaald traditioneel maar dus wel hoe ik het wilde. Zo hebben we trouwens een houten eiland van 3,5 meter op 1,2 meter door een andere partij laten maken en Dimitry heeft al de rest eromheen in natuursteen gedaan. Dat is eigenlijk perfect gegaan.

Hoe verliep de samenwerking dan met Dimitry?
Bert: Hij kreeg een carte blanche en alles verliep enorm vlot. We hadden na oplevering nog een aanpassing aan een kast en je weet natuurlijk dat daar een bepaalde levertijd op zit maar toch is ook dat goed gekomen. Ze komen het morgen doen trouwens! Ook dit werd achteraf correct geregeld en wat ik vooral leuk vond was dat er geen woekerprijzen kwamen opduiken.

Hoe bedoel je woekerprijzen?
Bert: Ik ben heel tevreden van Som Design maar ze zijn een beetje hoger in prijsklasse maar dat moet zo zijn… en moet zo blijven. Ze hoeven zich niet te verlagen tot projectkeukens.

En zou je SOM Design dan aanraden aan vrienden?
Bert: Ik zal hen zeker aanbevelen omdat ik zelf gemerkt heb dat bijkomende werken toch onder normale prijzen werden gefactureerd. Dus alles is correct verlopen. Dat vind ik zelf erg belangrijk.

Wat voor een verkoper is Dimitry van SOM Design?
Bert: Een verkoper met het hart op de juiste plaats. Hij verkoopt niet om maar te verkopen hij legt er ziel in.