Getuigenis van Stefan Kuyks

“We schakelden Som Design in voor de verbouwing van onze badkamer en twee toiletten, maar na een verkennend gesprek besloten we – geïnspireerd door Dimitry’s voorstellen – om nog meer zaken opnieuw in te richten.

Zo lieten we ook nieuwe binnendeuren installeren, een nieuwe vloer plaatsen in de gang, wasplaats en keuken, een nieuw plafond zetten in de living (met dank aan Marcel Swennen) en een rij kasten in de berging bijplaatsen. Je merkt het duidelijk, Dimitry is een goede verkoper!

Onze ervaring met Som Design was zeer goed. De voorgestelde ideeën waren zeer leuk en zijn tussentijdse opvolging was uitstekend. Tijdens de consultatiefase kwam Dimitry zelfs met ons mee naar verschillende mogelijke leveranciers.

Het geleverde werk was van topkwaliteit. We hadden wel een klein probleempje met de plaatsing van ons sanitair, maar dit werd zeer goed opgelost. In de bouw kan zich altijd een probleem voordoen, maar dat dan correct oplossen is een kenmerk van een betrouwbare ondernemer.

Naast de factuur kregen we ook een leuke attentie. Dit alles maakt dat we zeer tevreden zijn van het werk dat Som Design voor ons uitgevoerd heeft!“